Namenitev 0,5 % dohodnine

Kot nevladna in humanitarna organizacija se tudi Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje uvršča med organizacije, ki lahko prejmejo donacije iz namenitve dela dohodnine. Namenitev do 0,5 % dohodnine pa lahko zahteva vsak davčni rezident Slovenije. Namenitev dohodnine za vas ne predstavlja nobenega dodatnega stroška, nam pa omogoča izvajanje podpornih aktivnosti tudi za družine v stiski z vse Slovenije, ki so vključene v program Veriga dobrih ljudi.

Pripravili smo preprost obrazec, ki ga natisnete, izpolnite polja, prepognete in oddate v poštni nabiralnik. Namenitev dela dohodnine za donacije lahko uredite tudi preko portala e-Davki, kjer so vam na voljo tudi vse podrobnejše informacije.

V letu 2019 ste davčni zavezanci za izvajanje programov ZPM Ljubljana Moste-Polje namenili 84.119 evrov. Vsa sredstva, ki jih prejmemo iz naslova donacij dohodnine namenjamo za izvajanje humanitarnih programov. Iskrena hvala, da nam pomagate otrokom in družinam v stiski z vse Slovenije omogočati boljše pogoje za življenje.